SEO advies: een uitgestippelde route naar meer bezoekers

Een vaste stroom nieuwe bezoekers is de levensader van veel bedrijven.

Het is de basis voor stabiliteit en groei.

De meeste bezoekers van een website komen vanuit een zoekmachine. Dat was tien jaar geleden zo. En zo zal het ook de komende jaren zijn . De meest effectieve manier om structureel meer bezoekers te krijgen is daarom nog steeds om beter vindbaar te zijn.

De meeste websites lopen op dit moment duizenden bezoekers mis.

Om een paar redenen:

Elke website zit vol kiertjes en gaten. Kleine problemen en gemiste kansen die zorgen dat je niet alles haalt uit jouw website.

Daarnaast kunnen de meeste pagina’s, wat er vaak tientallen zijn, verbeterd worden om beter vindbaar te worden. Bestaande pagina’s zijn makkelijker en sneller te optimaliseren. Je kunt meer halen uit wat je nu hebt.

Ook zullen er gaten zijn in de informatievoorziening. Pagina’s die direct inspelen op de informatiebehoefte van jouw doelgroep. Pagina’s die voor meer nieuwe bezoekers en meer tevreden terugkomende bezoekers zorgen. Pagina’s die ervoor kunnen zorgen dat andere pagina’s op jouw website beter ranken, omdat je website beter inspeelt op de doelgroep.

Verder zijn er meestal een tiental zoekwoorden die dicht bij het koopproces zitten die niet gedekt zijn door pagina’s.

En tot slot is er meestal geen strategische en tactische aanpak in het groeien, uitbreiden en promoten van jouw website en jouw online aanwezigheid, wat direct bij zal dragen aan jouw bekendheid, autoriteit en ranking in de zoekmachine.  

Ik kan je met deze vijf punten helpen

Met een SEO advies leer je precies welke acties je op de korte en lange termijn kan uitvoeren om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren en te groeien in bezoekersaantallen.

In dit advies zul je meerdere kleine verbeteringen vinden, een aantal grote verbeteringen en een lading met pagina’s die je kunt maken of verbeteren – met advies over hoe je dat doet. Je krijgt advies over de zoekmachine- en gebruiksvriendelijkheid van jouw website, advies over teksten en het vervullen van de informatiebehoeften. Je krijgt ideeën en experimenten die je kunt gebruiken om jouw website te promoten. 

Dit advies baseer ik op een analyse van de website, de zoekwoorden, de doelgroep, de zoekresultaten, de concurrenten en de huidige prestaties. Gecombineerd met 10+ jaar SEO ervaring, eigen strategieën en de aanbevelingen die Google zelf geeft.

Voorkom verspilling, dicht gaten in de funnel, haal het maximale uit wat er al is en werk aan een toekomst waar jouw website als autoriteit bekend staat.

Geïnteresseerd in een SEO advies?

Stuur dan even een mailtje naar ruben@000.nl of vul het contactformulier in.