De all-in-one cursus bestaat uit zeven grote en kleine cursussen over het groeien van een onderneming – 000.nl Zeven online marketing cursussen voor slimme ondernemers

All-in-one online marketing cursus

7 grote en kleine marketingcursussen over het krijgen van meer bezoekers en klanten

Niet goed? Dan krijg jij je geld terug.

 • Hoe maak je iets wat mensen willen lezen en delen?
 • Hoe verkoop je zonder te overdrijven?
 • Hoe krijg je meer bezoekers vanuit de zoekmachine?
 • Hoe krijg je een ‘top-of-the-mind’-positie bij jouw bezoekers?

Het succes van een onderneming is voor een groot deel afhankelijk van 3 onderdelen:

 • Het creëren van een goed product – die inspeelt op een bestaande behoefte
 • Marketing en distributie: zichtbaar worden bij jouw doelgroep en een voorkeur creëren voor jouw product
 • De mate waarin jij jezelf als persoon en als ondernemer kunt managen

Als ondernemer moet je namelijk een jack-of-all-trades zijn. Helemaal in het begin. Je moet afwisselend een ondernemer, een manager en een werknemer zijn. Een expert, een creatieveling, een marketeer, een doener, een schrijver en netwerker.

Niemand is een geboren expert in al die dingen. En iedereen kan wel wat hulp gebruiken. Om iets geheel nieuws te leren, nieuwe inzichten op te doen of de fijne kneepjes van een vak te leren.

Het doel van deze all-in-one cursus is om jou alles te leren over (online) marketing, SEO, copywriting, branding, marketingpsychologie, usability, bloggen en het ondernemen zelf. Met uitleg, handleidingen, checklists, opdrachten en echte voorbeelden.

Zeven cursussen

Cursus ondernemen: slimmer, strategischer en succesvoller ondernemen

Cursus SEO: Jouw ‘Lonely Planet’ voor hogere rankings in Google

Cursus bloggen: De geheimen van wakkerschuddende teksten

Cursus copywriting: Hoe schrijf je teksten die verkopen?

Cursus online marketing: Strategieën en tactieken om meer bezoekers en klanten te krijgen

Cursus marketingpsychologie: Wat wilt de mens? En hoe speel je daarop in?

Cursus usability en conversie optimalisatie: Hoe zit een gebruiksvriendelijke website in elkaar die verkoopt? Wat vertel je waar?

Over deze cursus

 • Je hebt voor altijd toegang
 • Meer dan 120 lessen
 • Toegang tot alle nieuwe cursussen
 • Een bibliotheek met 20 documenten met een duizendtal aha-momentjes
 • Tactieken en strategieën die keer op keer werken
 • Elk jaar komen er nieuwe lessen bij
 • Vol met handleidingen, praktische tips, echte voorbeelden, checklists, strategieën en tactieken.
 • Opdrachten om mee te oefenen
 • Advies, hulp en antwoorden op vragen

Arjan

Zojuist heb ik je all-in-one cursus afgerond. Echt geweldig. Doet geen recht aan wat je allemaal leert voor die prijs. petje af, vooral je benadering van de punten zijn one-of-a-kind

Sylvester

Helemaal blij deze slimme cursus gevonden te hebben als beginnende kleine ondernemer. De heldere manier van denken en schrijven een verademing. De wetenschappelijke benadering verfrissend

All-in-cursus

Hulp en advies bij marketing en het groeien van jouw onderneming

550,- eenmalig

Het is een collectie van grote uitgebreide cursussen waarin we een vakgebied eigen gaan maken en kleinere cursussen waarin we leren hoe je jouw onderneming moet inrichten, hoe je marketing aanpakt en wat een website goed maakt.

Je leert wat de mens drijft en hoe je die kennis kunt inzetten om jouw doelgroep beter te begrijpen, om aandacht te trekken, vertrouwen te wekken en twijfels weg te nemen.

30 dagen garantie

FAQ

Veelgestelde vragen

Als je op de knop 'Begin met de cursus' klikt dan kom je terecht in de winkelwagen op de site waar de cursus staat, cursus.000.nl. Klik onderaan op Doorgaan met afrekenen. Vul vervolgens jouw gegevens in en maak een gebruikersnaam aan.  Reken vervolgens af via iDeal, PayPal of MisterCash. Na het afrekenen krijg je een mailtje en kun je direct beginnen.

Met iDeal, Paypal en Mistercash. 

Je kunt de cursus geheel op eigen tempo volgen. 

Het is aan te raden om te starten met de cursussen over ondernemen en marketing. Volg daarna op basis wat je als eerst nodig hebt. 

Het is verstandig om een paar uur per week te besteden aan de cursus en minimaal het dubbele aan het uitvoeren van de marketing. 

Voor ondernemers, marketeers, bloggers, schrijvers, webmasters en iedereen die met communicatie en marketing te maken krijgt.

Elke cursus zou bij de basis moeten beginnen. Het echt beheersen van de basis zorgt dat je bij de top 30% hoort. De cursus tilt je vervolgens verder naar de top 10%.

Om bij de top 5% te horen moet je vervolgens specialiseren in techniek, copywriting of promotie. 

Arne

Je cursus is top. Het is voor mij echt de verandering die ik nodig had. En dat zeg ik uit de grond van mijn hart na ontelbaar veel studies, opleidingen en cursussen.

David

Ben pas net met je cursus begonnen en word er nou al blij van. Bedankt voor het heldere schrijven, inzichten die beklijven en je motiverende woorden. Jouw les over”Fuck Perfectie” heeft me al tijdswinst opgeleverd