Online marketing cursus

Auteur: Ruben Bunskoeke
Laatste update: 10 juli 2023

De meeste ondernemers doen maar wat op marketinggebied.

Waarschijnlijk is dat ook de reden dat het de meeste ondernemers niet lukt om het hoofd ruim boven het water te houden of structureel te groeien.

Ze doen van alles wat. Ze doen concurrenten na. Of ze volgen de een na de andere ingeving. Begrijpelijk. Er is weinig houvast op het gebied van marketing. Grote beloftes, weinig resultaten.

Maar zomaar wat doen is geen effectieve marketingstrategie

Je concurrentie weet het niet meestal niet beter. En je kunt niet alles doen, het zorgt alleen dat je niets goed genoeg doet. En die eigen ingevingen? Soms werkt het, maar meestal is het vrij inefficient. Opportunity-costs are real.

Sterke marketing baseert zich op hoe de mens denkt en doet

Het is afhankelijk van een doordachte strategie, met versterkende online marketing tactieken. Niet alles werkt perfect, maar je hebt constant houvast waarmee je structureel groeit. Er is een plan A, B, C tot Z. Waarbij elk plan de kans op succes vergroot.

Met deze online marketing cursus leer je wat, waarom en hoe je marketing oppakt

De cursus bestaat uit drie modulen:

  • De pilaren van goede marketing
  • 50+ marketingtactieken
  • Marketingpsychologie

Over Ruben Bunskoeke

Ik ben een online marketeer die houd van goed-in-elkaar-zittende websites, creativiteit, het begrijpen van de mens (psychologie, sociologie en filosofie), nieuwe dingen leren, geschiedenis en het zoeken naar simpele creatieve oplossingen voor complexe problemen.

Sinds 2012 ben ik al bezig met het helpen van ondernemers met online marketing, SEO, copywriting en verbeteren van een websites. Ik heb kleine en middelgrote ondernemingen geholpen om flink te groeien. In die tijd heb ik ook duizenden artikelen en 50+ boeken over marketing gelezen. En alle kennis heb ik gebruikt om de cursus te ontwikkelen

Wat kost het?

De online marketing cursus kost 250,- exclusief BTW.

Starten met de online marketing cursus

Leer precies wat je kunt doen om jouw marketing op de rit te krijgen.

Cursus online marketing kopen

Upgrade jouw marketingkennis en skills met de 6-in-1 cursus online marketing