Een simpele WordPress website laten maken

De beste websites zijn meestal simpel.

Simpel betekent niet saai of kleurloos. 

Simpel betekent dat de aandacht van de lezers niet verwaterd wordt door ze bloot te stellen aan dingen die de aandacht opeisen, maar niet bijdragen aan jouw doelen. 

Simpele websites zijn doelgericht

Jouw doelgroep heeft geen ongelimiteerde tijd, motivatie en aandacht wanneer ze jouw website bezoeken. Je werkt met een klok. Alles wat onnodig afleidt, zorgt dat jij minder tijd hebt om te vertellen wat jij wil vertellen – en te bereiken wat je wil bereiken.

Complexe websites, met allerlei bewegende elementen en interactieve blokken, presteren meestal niet beter dan simpele websites. Vaak zelf slechter. 

Een simpele website houdt rekening met de aandachtseconomie. En managet die met souplesse. Een simpele website legt de aandacht niet op zichzelf, maar op wat jij te zeggen hebt. Elke zin is 200% zo effectief.

Het gebrek aan onnodige complexiteit zorgt niet alleen voor betere resultaten, maar ook dat een website minder kost. En die besparingen kun jij dan slimmer besteden, zoals het (laten) schrijven van teksten of marketing.

Ik kan een simpele WordPress website voor je maken

Een website die gericht is op het bereiken van je doelen. Die makkelijk aan te passen en onderhouden is. Zoekmachine- en gebruiksvriendelijk. 

Geïnteresseerd?

Neem dan even contact op, zodat we kunnen kijken of het een goede match is.

Je kunt mailen naar ruben@000.nl of het onderstaande formulier invullen.