Online SEO cursus: Jouw roadmap en ‘Lonely Planet’ voor SEO – 000.nl – 000.nl Online SEO cursus: Jouw roadmap en 'Lonely Planet' voor SEO - 000.nl

SEO cursus

Jouw SEO roadmap en ‘Lonely Planet’

Een stap-voor-stap SEO roadmap, meerdere tactieken die je kan herhalen, persoonlijke feedback, honderden specifieke tips, handleidingen en checklists

De afgelopen jaren heb ik honderden tochten naar een toppositie in de zoekresultaten gemaakt. Met eigen websites, voor klanten en met anderen. Je leert dan een hoop. Wat de beste paadjes zijn, wat voor uitrusting en tools je nodig hebt en wanneer je een steuntje in de rug kan gebruiken.

In deze cursus leer je stap voor stap wat je moet doen om van jouw website een van de meest waardevolle en vindbare websites te maken in jouw niche. Iets dat gepaard komt met tientallen topposities in Google en tienduizenden bezoekers per maand.

Daarom begint de cursus ook bij de basis – hier leren we een vrij simpele (en logische) SEO strategie die mij nog nooit in de steek heeft gelaten – en we bespreken daarna steeds geavanceerdere tactieken en tips om jouw website op steeds populairdere zoektermen naar de top te krijgen.

Alles wat we vanaf dag 1 doen heeft op de lange of korte termijn een positieve effect op onze bezoekersaantallen.

Je leert...

een slimme – en vrij logische – SEO-strategie die mij nog nooit in de steek heeft gelaten.

trucjes en tactieken om jouw artikelen te verspreiden

de psychologie achter hoe zoekers zoeken en hoe je die kennis inzet om jouw pagina’s te optimaliseren.

strategieën en tactieken die ‘kleine’ ondernemers kunnen gebruiken om van grote bekende websites te winnen

Over deze cursus

  • Je hebt voor altijd toegang
  • Meer dan 45 lessen
  • Tactieken en strategieën die keer op keer werken
  • Elk jaar komen er nieuwe lessen bij
  • Voorbeelden uit de praktijk
  • Opdrachten om mee te oefenen
  • SEO hulplijn 
  • Honderden cursisten gingen je voor

Jeroen Schalk

Fucking handig. Als tekstschrijver lees en hoor je doorlopend over SEO, daarom is het fijn om stap voor stap inzicht te krijgen van iemand die daadwerkelijk van de hoed en de rand weet. Aanrader, ongeacht of internet je vriend of vijand is.

Jennifer Jernberg

Fantastisch. Ik wist vrijwel niets van SEO voordat ik begon. De cursus is zeer overzichtelijk, goed leesbaar en fijn dat het systeem onthoudt waar je bent.

SEO cursus

Jouw SEO roadmap en ‘Lonely Planet’

350,- eenmalig

Een stap-voor-stap SEO roadmap, meerdere tactieken die je kan herhalen, persoonlijke feedback, honderden specifieke tips, handleidingen en checklists

30 dagen garantie

FAQ

Veelgestelde vragen

Als je op de knop 'Begin met de cursus' klikt dan kom je terecht in de winkelwagen op de site waar de cursus staat, cursus.000.nl. Klik onderaan op Doorgaan met afrekenen. Vul vervolgens jouw gegevens in en maak een gebruikersnaam aan.  Reken vervolgens af via iDeal, PayPal of MisterCash. Na het afrekenen krijg je een mailtje en kun je direct beginnen.

Met iDeal, Paypal en Mistercash. 

Je kunt de cursus geheel op eigen tempo volgen. Het is slim om een vast tijdsvlak vrij te maken waarin je gaat schrijven en leren. Bewust oefenen en regelmatig schrijven is belangrijk. 

Voor ondernemers, bloggers, schrijvers, beginnende SEO'ers en die een eigen website beheerst en hoger in Google wil komen.

Hele grote en complexe websites, waarbij technische optimalisaties een grote rol speelt, hebben minder aan deze cursus

Elke cursus zou bij de basis moeten beginnen. Het echt beheersen van de basis zorgt dat je bij de top 30% hoort. De cursus tilt je vervolgens verder naar de top 10%.

Om bij de top 5% te horen moet je vervolgens specialiseren in techniek, copywriting of promotie. 

David

Ben pas net met je cursus begonnen en word er nou al blij van. Bedankt voor het heldere schrijven, inzichten die beklijven en je motiverende woorden. Jouw les over”Fuck Perfectie” heeft me al tijdswinst opgeleverd

Jennifer Jernberg

De cursus is snel, goed leesbaar en te volgen in je eigen tijd. Vaak haak ik af, maar nu niet. Ik ben heel tevreden.

Liesbeth

Zeer interessant. Ook zeer aangenaam uitgelegd, zonder jargon. Vaak een bijzondere/verrassende invalshoek

Hilde Van den Broeck

Voor iedereen die de cursus nog niet gevolgd heeft: aanrader!

Gilbert

Wat vond ik goed? De recht toe recht aan uitleg, de mogelijkheid om vragen te stellen en ook daadwerkelijk antwoorden te krijgen

Johan Kornet

Interessant en direct praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan. In spreektaal geschreven, zodat het nog wat meer aanspreekt en prettiger is om te lezen