Cursus bloggen & copywriting (2-in-1): De geheimen van wakkerschuddende teksten die overtuigen – 000.nl Cursus bloggen: De geheimen van wakkerschuddende teksten

Cursus bloggen en copywriting

De geheimen van wakkerschuddende teksten die overtuigen

Geef jouw schijfskills een speedboost, ontwikkel een eigen stijl en leer teksten schrijven die sneller overtuigen dan een doktersjas

Een begrijpend knikje, de stilte van een nieuwe ingeving, een adrenaline-stoot van motivatie en een opkruipende glimlach.

Dat levert een goed geschreven tekst op.

Begrip, moed, energie en motivatie.

Goed schrijfwerk draait om een combinatie van controle en een ontwikkelde persoonlijke schrijfstijl

Beide onderdelen leer je ontwikkelen in deze cursus. We gaan onderzoeken, ontdekken, stelen, vervormen, experimenteren en oefenen.

We leren hoe je jouw teksten doordrenkt met eerlijkheid, enthousiasme, humor, daadkracht, eenvoud, kleine mentale duwtjes en een boodschap van hoop en vertrouwen.


Je leert...

gemiddelde, vrij saaie, zinnen te vertalen in krachtige zinnen die de lezer laat bewegen. In zinnen die overtuigen.

welke schat aan trucjes en tactieken de beste bloggers en verkopers gebruiken om hun lezers boeien, enthousiasmeren, overtuigen en betoveren.

hoe je slapende behoeften en dromen naar de oppervlakte brengt en prikkelt zodat lezers actie ondernemen, in plaats van negeren en later zich afvragen “wat als…”.

een handvol met moeite verzamelde copywriting geheimen die lezers uit hun semi-permanente zombiestatus wakker schoppen. 

Over deze cursus

  • Je hebt voor altijd toegang
  • Elk jaar komen er nieuwe lessen bij
  • Meerdere praktische oefeningen
  • Statistieken, feiten en advies uit onderzoeken en studies over hoe aandacht werkt
  • Grondige analyses van populaire schrijvers
  • Drie bonussen met tactieken, tips en quotes over copywriting, beter bloggen en storytelling
  • Eenmaal feedback op een artikel
  • Honderden cursisten gingen je voor

Lieke Teluij

GEWELDIG! Echt een eyeopener. Heel veel tips waar ik ook echt iets mee kan. Ik hou ervan dat jij zo direct en open communiceert, dat wil ik zelf ook gaan doen. Stapje voor stapje natuurlijk ;).

Kristel Houtappels

Eindelijk een cursus die niet langdradig saai is! De tools en trucjes die je aanreikt zijn super handig en meteen toepasbaar in de praktijk.).

Cursus bloggen & copywriting

De geheimen van wakkerschuddende teksten die overtuigen

199,-

Geef jouw schijfskills een speedboost, ontwikkel een eigen stijl en leer teksten schrijven die sneller overtuigen dan een doktersjas

30 dagen garantie

FAQ

Veelgestelde vragen

Als je op de knop 'Begin met de cursus' klikt dan kom je terecht in de winkelwagen op de site waar de cursus staat, cursus.000.nl. Klik onderaan op Doorgaan met afrekenen. Vul vervolgens jouw gegevens in en maak een gebruikersnaam aan.  Reken vervolgens af via iDeal, PayPal of MisterCash. Na het afrekenen krijg je een mailtje en kun je direct beginnen.

Met iDeal, Paypal en Mistercash. 

Je kunt de cursus geheel op eigen tempo volgen. Het is slim om een vast tijdsvlak vrij te maken waarin je gaat schrijven en leren. Bewust oefenen en regelmatig schrijven is belangrijk. 

Voor marketeers, schrijvers, bloggers, ondernemers, sales en iedereen waarbij wat je zegt en schrijft een flinke impact heeft op het resultaat.

Elke cursus zou bij de basis moeten beginnen. Het echt beheersen van de basis zorgt dat je bij de top 30% hoort. De cursus tilt je vervolgens verder naar de top 10% en geeft je tools en processen om verder te klimmen.

Jaimie

Top. Gedurende de cursus werkte ik aan een blogartikel voor een klant. Ik zag direct dat dit stuk beter was dan voorgaande artikelen. Het ging me ook nog eens gemakkelijker af! Win-win

Jennifer Jernberg

De cursus is snel, goed leesbaar en te volgen in je eigen tijd. Vaak haak ik af, maar nu niet. Ik ben heel tevreden.

Danny

Episch. Het verandert je schrijven

Interessant, inspirerend en informatief. Ik kijk nu naar teksten op een andere manier. En ik schrijf mijn eigen teksten op een andere manier.