SEO uitbesteden

Laatste update: 19 februari 2020 door Ruben Bunskoeke

SEO is groter dan zoekwoorden.

Het draait om het begrijpen van de actieve en passieve behoefte van de zoeker. Het draait om heldere, leuke en scanbare pagina’s. Om de look & feel van de website. Om de conversie en de snelheid van de website.

Het draait om het vinden van een niche – zowel met SEO als in de zoekresultaten. Het draait om het begrijpen van de imperfecties van de zoekmachine en de mens. Het draait om vertrouwen, autoriteit en populariteit. Het draait om analyse, strategie, creatie, techniek en promotie.

SEO draait om alles wat invloed heeft op de zoektocht van de zoeker, hoe de zoekmachine kwaliteit beoordeeld en hoe de zoekmachine de zoekervaring van de zoeker optimaliseert.

En dat is wat deze SEO dienst is. Structureel werken aan het verbeteren, uitbreiden en promoten van jouw website, zodat de website beter aansluit op de wensen van de zoeker – en de zoekmachine.

Dit zorgt, op termijn, voor een stijgende lijn qua bezoekers.

Voor wie is deze dienst?

Voor iedereen die wilt investeren in het verbeteren van hun website en vindbaarheid.

Tussen de periode dat je marketing helemaal zelf doet en de periode waarin je een kleine handvol gespecialiseerde marketingmedewerkers hebt – waaronder een ervaren SEO’er, zit een lange periode waarin het slim is om iemand in te huren met kennis en ervaring die gericht werkt aan het verbeteren van jouw website en jouw vindbaarheid in de zoekmachine of je hierover adviseert.

Hoeveel kost het?

Vanaf 700,- per maand. Voor minimaal drie maanden.

Heb je een kleiner budget en redelijk wat tijd om te investeren in online marketing? Bekijk dan de SEO cursus.

SEO (gedeeltelijk) uitbesteden

Ik neem niet elke opdracht aan.

Ik heb mijn sterkten en zwakten. Niet elke niche spreekt mij aan. Soms is er een ander probleem dat eerst opgelost moet worden.

Als ik denk dat ik niet de juiste persoon ben om jouw bedrijf verder te helpen, dan probeer ik je natuurlijk te adviseren wat je anders kunt proberen.

Geïnteresseerd?

Stuur dan even een mailtje naar Ruben@000.nl of vul het contactformulier in.

Ik ben benieuwd naar je website, jouw bedrijf en evt wat je al hebt geprobeerd qua marketing. Je kunt dan natuurlijk ook vragen stellen.

Ik kan je daarna ook wat vertellen over de eventuele volgende stappen.